× Tai yra pasirinktinė forumas antraštė pasiūlymams.

Megamas

Daugiau
prieš 2 m. 9 mėn. #28615 nuo donatasnavickas9@gmail.com
donatasnavickas9@gmail.com tema: Megamas
Esame UAB " megamas " įmonė. Didžiausias mūsų įkvėpimas kuriant modernius, šiltus ir jaukius namus mūsų klientams yra medienos savybės, tokios kaip šiluma, puiki šilumos ir garso izoliacija, ilgaamžiškumas, klasikinė estetika. Su daugiau nei dvidešimties metų patirtimi savo klientams siūlome aukščiausios kokybės ir išskirtinius sprendimus – europietiško tipo medinius langus, skandinaviško tipo medinius langus, medines vidaus ir išorės duris, medines stumdomas ir sulankstomas terasų sistemas. Jiems būdingas ilgaamžiškumas ir ilgaamžiškumas.

Įmonės produktai atitinka aukštus gamybos standartus , pasižymi ilgaamžiškumu ir ilgaamžiškumu , kad galėtume ilgą laiką garantuoti jo kokybę. Esame UAB "Megamas" įmonė, teikiame klientui

Eukaliptas, ąžuolas, pušis ir maumedis yra dažniausiai naudojami miškai langų gamybos procese. Vienas iš pagrindinių jo privalumų yra labai aukštas natūralaus ilgaamžiškumo lygis, kuris pasiekiamas technologiniais procesais. Medienos naudojimas turi akivaizdų ekologinį pranašumą – jis nedaro didelės žalos aplinkai, nes yra 100 % perdirbamas. Mediena laikui bėgant nepūva, karpo ar praranda savo formą ir spalvą. Tai užtikrina estetinę ir funkcionalią medinių langų ir durų kokybę daugelį metų.

Iš medžio pagaminti langai puikiai tinka bet kokiam architektūros stiliui ir interjero dizainui: klasikiniam, modernus ar postmodernus. Kitas privalumas yra tas, kad jie yra visiškai pritaikomi kiekvienoje detalėje: forma, dydis, stiklo lakštų ir rėmo elementų skaičius, taip pat dekoratyviniai elementai. Medinių langų gamyba yra tradicinis meistriškumas, kuris buvo sukurtas daugelyje šalių per kelis šimtmečius. Šiuo metu ji dirba aukštos kvalifikacijos darbo jėgos su didele patirtimi, kurie įvaldę šį amatų per metų patirtį sunkaus darbo šioje srityje. Jie dirba rankiniu būdu, todėl galima sukurti produktus su unikaliu spalvų ir grūdų modeliu. Darbo procesui būdingi aukšti kokybės standartai, jį kontroliuoja inžinieriai, architektai ir dizaineriai, užtikrinantys, kad mediniai langai atitiktų aukščiausius projektavimo, technologijų ir funkcionalumo kriterijus.

Mediniai langai paprastai yra atsparūs drėgmei ir neskilinėja net ekstremaliomis oro sąlygomis. Jie išgyvena tiek šalčio žiemas, tiek karštas vasaras, todėl sumažina išlaidas, susijusias su šildymo ar vėsinimo sistema namuose. Šio tipo langas taip pat užtikrina geresnę izoliaciją nei kitos medžiagos, tokios kaip metalas ar plastikas.

Mediena yra 100% perdirbama medžiaga, kuri nesukelia neigiamo poveikio gamtai.

Please Prisijungti or Sukurti sąskaitą to join the conversation.